onsdag 7. september 2011

Just Friends

En av mine yndlinsgkomedier som jeg kan se 114 ganger uten å stoppe å le, er "Just Friends" med Ryan Reynolds. Det som er så greit med Reynolds er at han fungerer i både komedie, action og thrillere. Han er også med i en av mine yndlinsgfilmer "X-Men Origins: Wolverine" som Wade Wilson / Deadpool og i 2014 kommer hans egen origins om karakteren hans Deadpool.

Trailer fra youtube.
Denne trailer'n er altfor lang og it doesn't do the movie justice!
Bare så det er sagt. Jeg hadde tatt meg på mitt ord og bare sett filmen før trailer'n.
Jeg er egentlig ganske kresen når det kommer til komedier (spesielt de siste åra) for alt har blitt brukt opp. Samme gjelder skrekk/thrillere. Men Reynolds er like morsom som han er kjekk!

Anna Faris er vel den samme som hun spiller i flere roller. Men det er denne filmen jeg liker henne best i. Hun kan det å spille dum, diva og deilig! Det er jo også flere kjente med, som Amy Smart, Chris Klein og Chris Marquette (digger'n).

Er det noe jeg alltid sjekker etter jeg har sett en film er BLOOPERS!! Gag reel'n til denne filmen er vel den jeg har ledd mest av når det kommer til feilene i filmer. Jeg digger det!! Så enjoy! Men anbefaler å se filmen først ;)

tirsdag 6. september 2011

X-Men

Jeg har funnet ut at X-Men er mine absolutt favorittfilmer. Eller flere av.. Jeg får aldri bestemt meg. Men poenget er: De er awesome!

Jeg var ikke noe fan av superhelter med overnaturlige evner før jeg så X-Men filmene. Jeg husker ikke hvorfor jeg startet å se på de, men.. det kan jo kanskje være på grunn av Hugh Jackman?

"X-Men" (2000)
Trailer fra youtube.
Ikke misforstå, jeg digger denne filmen, men denne er nederst på lista. Det er jo fem filmer av de (så langt) og noen av de må havne nederst. Men den må absolutt sees!


"X2" (2003)
Trailer fra youtube.
Film nummer 2 ligger på 4. plass hos meg. Jeg syns det er så morro å se hva slags krefter de forskjellig mutantene har og her blir man jo da kjent med flere av elevene på skolen til Xavier.


Trailer fra youtube.
Denne ligger på 2. plass! Her skjer det så mye kult og det kommer enda flere mutanter! Looove it!


Trailer fra youtube.
FØRSTE PLASS! Denne så jeg 7 ganger på kino! Og mange ganger på DVD (fortsatt). Wolverine er jo én av yndlingsmutantene mine, så hvordan han ble til er jo sinnsykt morro å vite. Jeg har ikke hatt så stort kjennskap til X-Men før jeg så filmene. Ikke i det hele tatt egentlig.


Trailer fra youtube.
Jeg holdt meg veldig skeptisk når denne filmen kom. Nye skuespillere, så selvfølgelig måtte man ikke ha for store forhåpninger. Men jeg syntes det funket veldig bra med James McAvoy som unge Charles Xavier. Og mutantene man ser her, er jo faktisk noen vi har sett før i de forje filmene. Men dette er jo starten av hele greia! Jeg som ikke har lest/sett tegneseriene viste jo ikke kjennetegnene på alle mutantene, så jeg ble overrasket på spesielt én av mutantene (Hank McCoy). Denne filmen ligger altså på 3. plass for meg! :)



Jeg vil ikke si for mye, men jeg legger med trailer til alle filmene under bildene. Og jeg kan råde alle til å se dem. Jeg fikk min beste venninne, som var ekstremt skeptisk (hun er ikke helt med på denne superhelt-sjanger'n) til å digge disse filmene. Nå gjenstår bare de to siste, så har hun sett alle 5. Gleder meg så til vi skal ha filmkveld!

Må jo også da dele hvem som er yndlings mutantene mine. Jeg har 2 stykker som ligger på delt 1. plass:

Logan / Wolverine!
Spilt av Hugh Jackman. Evnen hans er, som du ser - stålkniver ut av nevene, hele skjelettet hans er "laget av" adamantium (dette får du da se i X-Men Origins: Wolverine), og han er udødelig.
Raven / Mystique!
Spilt av både Rebecca Romijn (i de tre første filmene) og Jennifer Lawrence (i First Class). Evnen hennes er å bli hvem som helst. Hvis jeg var en mutant, hadde jeg villet hatt Mystique sine evner!! Lett!

Også har vi jo den kjipeste mutanten noensinne:

Marie / Rouge
Spilt av Anna Paquin. Evnen hennes er hvis hun er borti noen med huden, så dør de innenifra. Hvis hun er beskyttet med klær, så gjør det ingenting. Men kjipt da.. Hun får aldri gitt noen nytelse av å kysse noen..

Bildene er lånt fra Google.

torsdag 1. september 2011

Hodejegerne

I dag var jeg på kino sammen med pappa. Vi så den nye norske filmen med Aksel Hennie (hvem ellers?): "Hodejegerne". Jeg har hørt kun bra ting om filmen, men alikevel valgte jeg å holde meg skeptisk siden 1: Ja, Aksel Hennie er en veldig god skuespiller, men han er med i ALT av norske filmer. 2: Det er norsk film. 3: Jeg holder meg skeptisk til alt, så jeg heller kan bli overrasket om filmen er bra.

//Google
Men jeg hadde ikke trengt å være skeptisk, for denne filmen var virkelig bra. Og jeg ble overrasket over hvor godt laget den var. Ekstremt god "sminke" på (jeg avslører vel ingenting om jeg sier) de døde(?)! Det var en del grusomme scener (som igjen da, jeg forventet ikke norsk film å ha) og jeg gir en advarsel til dem som er glad i dyr og ikke liker å se fæle ting skjer med de. De dro den scenen litt for langt syntes jeg. Spesielt lydeffekten. Så hvis jeg hadde vist om dette før jeg så det, så hadde jeg lukket øynene og holdt meg for ørene til det var over. Just sayin'. Du vet når det skjer, du ser det godt.

Denne filmen er absolutt verdt å se. Norsk film blir bedre, ser det ut til :)