tirsdag 24. mai 2011

The Mentalist

Det finnes mange serier ute å går. Men "The Mentalist" er en serie alle burde få med seg. Den er morsom, spennende og ikke minst fascinerende.

Jeg ble avhengig, som jeg ofte blir av bra serier. Når jeg så én episode, måtte jeg se én til.. så én til.. og sånn fortsatte det. Jeg ble lei meg når jeg faktisk måtte legge meg fordi sola stod opp.

Serien handler om Patrick Jane (Simon Baker) som er en konsulent for C.I.A. sammen med agentene Teresa Lisbon (Robin Tunney), Kimball Cho (Tim Kang), Wayne Rigsby (Owain Yeoman) og Grace Van Pelt (Amanda Righetti). Denne gjengen får saken gjort ;-) Grunnen til at serien er fascinerende, er måten Jane løser sakene.

Denne serien anbefaler jeg på det sterkeste!


Bildene er lånt fra Google.

tirsdag 10. mai 2011

Tom & Jerry

I følge min mening er den beste tegneserien noen sinne: "TOM & JERRY"!!

//Google.
Jeg og Lise har sett alle episodene og vi ble aldri lei. Jeg kan snakke for meg selv (og ganske så sikkert for Lise og) når jeg sier at jeg fortsatt ikke er lei og kommer nok aldri til å bli det heller. Vi pleide å legge til stemmer på Tom & Jerry også, haha! Jeg var alltid Tom, hvis ikke Lise var Nibbles, for hun var alltid Jerry (hvis ikke Nibbles var med).

//Google. Min yndlingsepisode er "Heavenly Puss" :-)
Episoden skremte meg da jeg var liten, men jeg har blitt tøffere med åra ;-)

//Google.
Det finnes også en film med disse to rakkerne. Den er ikke så bra, men det er noe jeg kan se for jeg så den mange ganger i barndommen (bestemor hadde den på vhs). Det var mange artige sanger i den også, og jeg husker jeg likte spesielt "Jeg savner deg" ( <-- engelsk versjon, jeg har bare sett den på norsk).

Man kan finne mange episoder på youtube, men jeg prøver å få meg alle på DVD. Har allerede noen av samlingene demmes :-)

//Google.
Tom & Jerry
Always In My Heart :-)

WALL·E

Lise har kåret "WALL·E" til tidenes mest romantiske film og jeg kan si meg ganske enig. Den er så herlig og søt og utrolig morsom!

WALL·E! <3
Man kan umulig ikke like denne filmen. Og den gir oss på en måte en liten advarsel, med tanke på at planeten våres er "laget av" søppel.

Se så søte de er!
Denne filmen, som mange andre Disney Pixar filmer, passer til alle aldre. Pappa har også sett den og han digga den!

mandag 9. mai 2011

Tangled / To På Rømmen

Jeg gledet meg så sinnsykt når jeg så denne filmen kom. Den virket så utrolig morsom og spennende. Og jeg hadde rett ;-)

// Google.
"Tangled" handlet ikke om det jeg trudde den kom til å handle om (jeg ser ikke på trailere). Men jeg ble absolutt ikke skuffet. Figurene i filmen er så morsomme! Jeg elsker den lille kameleonen Pascal! Og hesten Maximus!

Pascal                                                         Maximus
Jeg trur ikke det finnes én Disney Pixar film som jeg ikke gråter til, eller som ikke gjør meg rørt. Nevn én Disney film som ikke har magi i seg! Jeg elsker det!!

Og igjen, selvfølgelig må jeg nevne musikken. Jeg liker spesielt sangen "I See The Light" laget av Alan Menken, sunget av Mandy Moore og Zachary Levi.


Up / Se Opp

Disney Pixar kan virkelig sine saker når det kommer til magi. Denne filmen er en av de aller beste filmene i verden (etter min, og mange andres mening). "UP" må sees og det beste er at den kan sees av alle aldre. Pappaen min syntes den filmen var helt fenomenal! Han lo godt når vi så den sammen og anbefaler den til mange han snakker med.

// Google.

En kjærlighetshistorie fylt av eventyr, morsomme figurer, latter og kanskje litt tårer (for meg i allefall). Gamle Carl Fredricksen flyr avgårde sammen med lille Russel og på veien møter de Dug og Kevin! De to er mine favoritt karakterer fra filmen. Jeg digger lydene til søte Kevin og ler godt av vitsene til Dug.

// Google.
Filmmusikken er også helt herlig! "Married Life", "We're In The Club Now" og "Up With Titles" er søte sanger laget av Michael Giacchino. Passer perfekt!

Ingen tvil om du kommer til å like den. Jeg kan nesten vedde på det!! Den fungerer på både norsk og engelsk, jeg har sett den på begge og liker begge språkene like bra. Vitsen til Dug (eller Hund på norsk) er faktisk enda morsommere på norsk ;-)


tirsdag 3. mai 2011

Friends

"Friends" må vel være den aller mest kjente og mest elsket serien som finnes, har jeg rett?


Jeg har sett alle 10 sesongene .. utallige ganger. Har mista tellinga for å si det sånn. Går aldri lei! Serien passer for alle aldre også. Foreldrene mine er også store fans og det er så morro for da kan vi sitte å se det sammen.

Jennifer Aniston (Rachel), Courtney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoepe)
David Schwimmer (Ross), Matthew Perry (Chandler), Matt LeBlanc (Joey)
Og hvem er det som ikke vil leve det livet? Bo rett ved siden av sine beste venner som gjør så mye godt for hverandre. Har det så morro og bare lever livet. Greit, jeg har det ganske så likt, med tanke på hvor mange gode venner jeg har, hehe. Venner For Livet.


Bildene er lånt fra Google.

søndag 1. mai 2011

Supernatural

Vil du se en morsom, spennende og noen ganger ekkel serie? Hehe, og ikke glem eye-candy.. "Supernatural" har alt av det. En serie om to brødre (Sam og Dean) som slåss mot det unaturlige. 

Det tok sin tid før jeg starta å se på serien, men når en episode var sett, var det gjort. Da måtte jeg se alt. En av grunnene til at jeg fortsatte var Jensen Ackles aka. Dean Winchester.

Jensen Ackles! YUM!!
Jared Padalecki ;) (Sam)
Serien er nå på sin sjette sesong og det er like spennende enda. For de få som ikke har sett serien enda, så vil jeg ikke avsløre noen ting. Men jeg anbefaler den sterkt! Og jeg må bare vise denne morsomme videoen av Jensen som har det litt morro på settet, haha! Det der.. kaller jeg drømmemannen!

Og jeg må jo ikke glemme å nevne to av mine andre favoritt karakterer!!

Jim Beaver som Bobby Singer! Man må bare digge Bobby..
Ingen Supernatural uten BOBBY!!
Misha Collins som Castiel! Haha, jeg ler så godt av denne skjønningen!
Han er så seriøs i serien, men egentlig helt motsatt! Søt, søt, søt!